sábado, 7 de marzo de 2015

Noticia Informativa sobre la Plataforma y la Agrupación

https://drive.google.com/file/d/0BxVmONmXvJWuSmVWU2xGNDFiUFk/view?usp=sharing&resourcekey=0-N7BzTyh4EyF7iEF-QjBKGg

2 comentarios:

  1. Modestament, crec que hem de continuant actuant des de la Plataforma, creada i portada per veïns en qui vam dipositar la nostra confiança, per a defensar-nos plegats, en el procés que vam iniciar fa temps amb persones que ofereixin garanties com espero i desitjo que ho siguin els professionals que ens representen.
    Llançar-se a aventures polítiques per un motiu concret com és el nostre, no crec que sigui el més idoni perquè crec que això ho podem fer tot potenciant l'opció política que més s'identifica amb els interessos de la gent a hores d'ara amb més vots com és les CUP amb més experiència i dedicació exclusiva als problemes de la gent. Altrament, crec que qui vol tirar per aquest camí d'ocupar més càrrecs polítics a l'administració per al tema que ens ocupa, em sona a altres interessos sobre els quals em voldria equivocar i que prefereixo evitar.
    Carles Blasco

    ResponderEliminar
  2. A la Plataforma: crec que caldria revisar el llenguatge del blog perquè algunes paraules no surten ben escrites o mal traduïdes o en majúscules.

    ResponderEliminar